Bijkleuren-van-je-uitgroei
Haar admin  

Bijkleuren van je uitgroei

Uitgroei bijkleuren

Een maand geleden was je nog bij de kapper om je lokken in een kleurtje te laten verven en nu heb je er al last van, uitgroei. Met gemiddeld een centimeter per maand groeit ons haar dus het is logisch dat je na zo’n korte tijd alweer je eigen haarkleur te voorschijn ziet komen. Gelukkig kan je uitgroei bijkleuren zowel zelf als de kapper. Het bijkleuren van je uitgroei kan dus afhankelijk van de keuze die je maakt geld kosten. De één vindt het geen probleem om maandelijks hiervoor terug te gaan naar de kapper terwijl de ander het ook makkelijk zelf kan.

Zelf kleur uitgroei bijwerken met tijdelijke producten

Er komen steeds meer producten op de markt waarmee het bijkleuren van je uitgroei steeds makkelijker wordt. Zo zijn er kleursprays welke een tijdelijk effect hebben. De sprays zijn gewoon verkrijgbaar bij de drogist. De sprays geven wel een tijdelijk effect bij iedere douchebeurt was je de spray er weer uit. Naast de sprays is er ook een uitgroeistift op de markt waarmee je je uitgroei simpelweg in kleurt. Net zoals de sprays heeft de stift een tijdelijk effect. Bij elke wasbeurt spoel je de tijdelijke verf weer uit je haar.Naast de spray en de stift voor het bijkleuren is sinds kort ook mogelijk met een poeder.

De poeder komt in een palet met een kwastje. Hiermee kan dan vanaf de uitgroei gepoederd worden en met het kwastje kan dit precies tot het nog gekleurde haar worden gedaan.

zelf-kleur-uitgroei-bijwerken

Kleur uitgroei bijwerken met permanente producten

Elke keer aan de slag gaan met sprays, stiften en poeder is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kan een permanente haarkleuring ook een oplossing zijn. Dit kan zowel weer bij de kapper worden gedaan maar ook thuis. Er zijn speciale uitgroei verfkits welke makkelijk te gebruiken zijn. Het aanbrengen van de verf gaat snel en gericht met de applicator welke meegeleverd wordt in de kit. Een voordeel van het verven is dat het niet uitwasbaar is. Pas wanneer je weer last hebt van uitgroei is het nodig om dit weer bij te werken. Dit kan dan weer zelf worden gedaan als bij de kapper.