afvallen
Beauty admin  

Afslanken in een tel van tijd

Als schoonheidsspecialist of dermatoloog krijg je maar al te vaak de vraag van de klant om af te vallen of vet te verminderen. Dermatologen kunnen wel helpen aan de hand van bijvoorbeeld chirurgische ingrepen en ook schoonheidsspecialisten hebben vandaag de dag technologische tools om vet te verminderen. Toch nemen deze oplossing vaak veel tijd en verschillende sessies in beslag en is het ook niet optimaal veilig. Een ideale oplossing is de GMP infraroodcabine. Wilt jouw klant een snel resultaat zonder daarbij al te veel inspanningen te leveren? De GMP zorgt voor een echte detox en helpt vermageren in een mum van tijd. 

De ideale technologie voor dermatologen of schoonheidsspecialisten

De GMP 4.14 is een professioneel afslanking apparaat met lange infraroodstralen dat zich focust op de zweetklieren zodat je veel zweet produceert en dus sneller afslankt. Voor dermatologen of mensen in de beauty-sector is dit apparaat een echte aanwinst. Het unieke aan dit apparaat is, tegenover gewone sauna’s en infraroodcabines, dat de klant door het vele zweten al na enkele sessies een enorm resultaat zal zien. Bovendien werkt het ontgiftend en neemt het stress en spanning af. Het is het beste apparaat om in je salon te hebben staan en dus de moeite waard om er in te investeren. Het werkt namelijk snel en efficiënt en de klant ervaart de nodige comfort. 

Hoogwaardige technologie gecombineerd met pure ontspanning

Aan de hand van infraroodstralen worden de zweetklieren geactiveerd. Zo wordt de lichaamswarmte die door het lichaam zelf geproduceerd wordt, nagebootst en reageert het lichaam hierop door te transpireren en vitale functies te activeren. En zo wordt ook ons metabolisme op een passieve manier aangemoedigd. Maar naast deze afslank technologie biedt het apparaat ook een enorme luxe voor de klant. Het beste model is bijvoorbeeld voorzien van een verwarmde massage matras en een aanraaktablet waar de klant bijvoorbeeld op kan Netflixen. Het andere model beschikt dan weer over een ergonomische rugleuning en een regelbare zitting. Het is dus zowel aan jou als aan de klant om te bepalen wat men wilt en het GMP apparaat biedt het allemaal aan. 

Makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk

Tot slot zijn er nog enkele belangrijke voordelen van het GMP afslankapparaat. De klant ervaart om te beginnen het beste resultaat na slechts één sessie. En vanaf de klant voor een tweede sessie gaat, kan hij/zij dit helemaal zelf. Ook werken de toestellen volledig automatisch en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Redenen te meer dus om tijd te besparen en te investeren in een GMP afslank toestel.