gel-nagels
Beauty admin  

Leef jezelf uit en decoreer je eigen nagels met stijlvolle gel nagellak

En van de meest onderschatte aspecten van het vrouw zijn is een welverdiend bezoek aan de pedicure. Gelukkig hoeft dat daarom ook aan niemand te worden uitgelegd. Jij weet tenslotte waarom het zo belangrijk is om je af en toe even lekker te laten verwennen. Niets zo fijn als je handen en voeten te laten genieten van een welverdiende spa. Lekker onderuit in een comfortabele stoel, ogen dicht en ultiem ontspannen terwijl je tenen en vingers een absolute vip behandeling ondergaan waar ze nog weken over zullen dromen. 

Met de nagel sculpturen van bekende Hollywood sterren zoals Kim Kardashian en Jennifer Lopez in gedachten, zak je weg in een prettige houding, je ogen gesloten terwijl het gepraat in de verte veranderd in een woordeloos gemompel en je je even volledig in je eigen gedachten kunt terugtrekken. Maar alle ontspanning komt op een gegeven moment tot een einde. En dat gebeurt wanneer je je ogen op een gegeven moment opent en je mond open zakt van verbazing. 

Naar de pedicure gaan is een ding. Goed verwend worden is een ander. Niet altijd ben je tevreden thuisgekomen van een nagelvisitie. Vandaag is ook zo’n dag. Even je ogen dicht en wegdromen was genoeg tijd om er een flinke bende van te maken. Je nagels zijn veranderd in een stijlloze discotheek van het Griekse platteland zonder vorm, ergens in de vergeten jaren 80. Vies blauw gecombineerd met gebroken roze is echt niet meer van deze tijd. 

Zelf thuis je nagels onderhouden heeft heel veel voordelen

Je springt uit je stoel omhoog en begint de discussie. Je had expliciet gevraagd om gel nagellak te gebruiken, maar wat er uiteindelijk op je nagels is gesmeerd lijkt meer op een plamuur laag aangebracht door een bejaarde bouwvakker die niet meer scherp ziet. Compleet verontwaardigd vraag je de nagelmaker haar creatie te verwijderen en vanzelfsprekend weiger je te betalen. 

Woest stap je op de fiets naar huis. Je bent laaiend. Hoe kon je dit gedurende een paar minuten volledig laten mislukken? Gelukkig bestaat er natuurlijk ook de keuze om je eigen creativiteit op nagelgebied tot een hoger niveau te laten stijgen en zelf aan de slag te gaan met het onderhoud en de decoratie van je vingertoppen. 

En waarom zou je nog langer de deur uitgaan als je bij EasyNails.nl al de nagelproducten die je nodig hebt gewoon online kunt bestellen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe functionele nagelborstel, je zomer wilt opvrolijken met een set colour gel of je nagels voor een metal concert wilt versieren met speciale skull-nail stickers, voor al je wensen kun je bij Easynails terecht.

Zowel professionals als particulieren kunnen bij Easynails terecht

Veel professionals bestellen hun producten bij Easynails.nl. Alle producten zijn van professionele kwaliteit, maar zijn bijzonder voordelig geprijsd. Maar als particulier kun je ook zonder problemen je bestelling plaatsen. Daarnaast zijn er met grote regelmaat bijzondere aanbiedingen te vinden, waardoor je flink wat geld kunt besparen. En wanneer je voor meer dan honderd euro nagelproducten online besteld, dan is de bezorging gratis. 

Twijfel niet langer en bekijk het enorme aanbod nagelproducten dat Easynails te bieden heeft. Zoek de beste prijzen voor de producten die je nodig hebt en bestel veilig online. Als je voor zes uur bestelt, heb je de producten de volgende dag al in huis.