Winter-fashion-tips-2019
Fashion admin  

Fashion Trends winter 2020

De koude dagen en donkere feestmaand staat weer voor de deur. Het lijkt erop dat we ook de feestdagen niet met een grote groep mensen mogen. Maar ondanks dat je feestdagen waarschijnlijk maar met 6 mensen mag vieren, wil je er toch op paasbest (of kerstbest) uitzien. Wat zijn de fashion trends winter 2020? En wat is er veranderd ten opzichte van de winter fashion trends 2019? Dat gaan we bespreken in dit artikel. Lees snel verder!

Winter fashion trends 2019


Om te weten wat er in de fashion winter 2020 anders is dan een jaar geleden, nemen we eerst de winter fashion trends 2019 door. Welke kledingstukken of kledingstijlen staken erboven uit in het jaar 2019? Allereerst natuurlijk de coltrui met neonkleuren. De meest toonaangevende sterren hebben zich vorig jaar laten fotograferen met dit opvallende fashion item. Verder was 2019 natuurlijk het jaar van de genderneutrale kleding. De opmars en uitstraling van iemand als Billie Eilish is daar natuurlijk het meest treffende voorbeeld van. Zoals wel vaker loopt de modewereld voor op de maatschappelijke ontwikkelingen en deze trend is daar een mooi voorbeeld van.

Fashion-winter-2020

Winter 2020


Dat brengt ons bij de trends voor de fashion winter 2020. Welk item mag de aankomende niet ontbreken in je kledingkast? Of welk item zie je graag als cadeautje onder de kerstboom verschijnen? We beginnen met fashion trend die een logisch gevolg is van alle corona maatregelen waar we mee te maken hebben. De gezichtsbedekkende kleding is aan een grote opmars bezig. Merken als Yeezy en Comme des Garçons hebben namelijk gezichtsbedekkende jassen en hoofddeksels in hun collectie zitten. Fashionable en safe deze trend!

Nog een paar opvallende trends


Dit is echter niet het enige dat de fashion trends winter 2020 kenmerkt. Enkele andere zaken die je veel gaat terugzien zijn bijvoorbeeld de franjes, het zichtbare ondergoed en het grote volume van de kleding. Met het aantal persoonlijke contacten drastisch verminderd in vergelijking met andere jaren blijkt het devies nu vooral om zo extravagant mogelijk voor de dag te komen. Tot slot nog een eervolle vermelding voor al het breiwerk. Je kan het in principe zo gek mogelijk niet bedenken of het komt deze winter in gebreide versie op de markt. Ga dus zo snel mogelijk voor jouw gebreide jas, jurk of handtas. Dan zit je deze fashion winter altijd goed!