nederlandstalige kapper op ibiza
Haar Lifestyle admin  

Nederlandstalige kapper op Ibiza

Iedereen is wel bekend met het eiland Ibiza. Voor velen een eiland dat bekendstaat als eiland voor de grootste feesten en de jetset, maar voor veel mensen ook een plek om je te laten inspireren en beïnvloeden. Het is niet voor niets dat vele kunstenaars en andere artiesten jaarlijks de weg naar dit eiland weten te vinden. Ook voor veel Nederlanders is Ibiza een tweede huis. Wanneer je langer op het eiland verblijft zul je onder andere ook op een gegeven moment naar de kapper willen. Voor alle Nederlanders is er gelukkig Kapper op Ibiza waar je terechtkan en gewoon in het Nederlands lekker kan kletsen en je kapper kan vertellen hoe je graag geknipt wil worden.

Samen werken aan de ultieme coupe

Kapper op Ibiza is een initiatief van Kristina die na een aantal omwegen in Nederland en elders in Europa haar droom heeft verwezenlijkt en naar Ibiza is vertrokken. Kristina heeft al sinds jaar en dag een passie voor het knippen en stylen en is in de loop der jaren dan ook uitgegroeid tot een absolute expert. Het fijne aan het werken met Kristina, is dat zij het als doel beschouwt om samen met jou te werken aan de ultieme coupe voor tijdens jouw verblijf op het eiland.

Gewoon in het Nederlands uitleggen hoe je geknipt wil worden

Kapper op Ibiza maakt het mogelijk voor alle Nederlandssprekenden om gewoon in hun moederstaal met de kapper te communiceren, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en je ook niet hoeft te klungelen om in het Spaans uit te leggen hoe je geknipt wil worden. Kapper op Ibiza zorgt voor een prettige en fijne omgeving waar er naast het knippen, verven en stylen natuurlijk ook alle ruimte is om lekker te kletsen in het Nederlands.

Kapper op Ibiza is meertalig

Wanneer je nu vrienden of vriendinnen die geen Nederlands spreken op het eiland hebt en die ook graag mee wil nemen dan is ook dat geen enkel probleem, want bij Kapper op Ibiza kun je terecht in het Nederlands, Engels, Bulgaars en in het Duits. Het maakt niet uit waar je je op het eiland bevindt en of je eigen vervoer hebt, want Kapper op Ibiza faciliteert zowel afspraken in de kapsalon Santa Eulalia als bij je thuis of op de vakantie accommodatie.