Fashion admin  

Toffe schoudertasjes

Als er één soort tas is die absoluut niet mag ontbreken in de garderobe van iedere vrouw, dan is het wel een klein schoudertasje. Loop een festivalterrein op of ga een club binnen en je ziet ze werkelijk overal. Kleine schoudertasjes zijn bij uitstek het perfecte uitgaanstasje, en hebben daarnaast eigenlijk nog véél meer te bieden! Niet alleen tijdens het uitgaan is dit het perfecte tasje om mee te nemen, maar ook kun je dit tasje met je meenemen tijdens een heleboel andere gelegenheden en activiteiten wanneer je niet veel meer nodig hebt dan je telefoon, sleutels en portemonnee.

Vrouwen weten vaak van alles uit dit kleine tasje te toveren. Even snel je gekleurde lippen bijwerken of je uitgelopen mascara maskeren; de kans is groot dat bijna iedere vrouw met een schoudertasje daar wel iets voor bij zich heeft. Dat komt omdat deze tasjes van de buitenkant misschien heel erg klein lijken, maar toch van binnen vaak een stuk ruimer zijn dan je denkt. Er past niet meer in dan dat je nodig hebt, maar alles wat je nodig hebt, past erin!

Zwarte schoudertasjes passen bij werkelijk iedere outfit en daarom mag en kan een tasje in het zwart absoluut niet ontbreken in de tassen collectie van een vrouw. Qua materiaal is leer een hele goede keuze, omdat leer wel tegen een stootje kan en vaak lang mooi blijft. Een ander populair materiaal voor schoudertasjes is suède. Suède schoudertasjes stralen elegantie uit en zijn bijvoorbeeld perfect voor chique gelegenheden. Tegenwoordig zijn er ook prachtige schoudertasjes waarvan het schouderbandje afneembaar is, dat maakt het tasje multifunctioneel; deze is dan namelijk ook als clutch te gebruiken! Het schoudertasje draag je comfortabel over de schouder en geeft je veel bewegingsvrijheid, en een clutch draag je fijn in de hand. Het is fijn om een keuze te kunnen maken tussen deze draagmogelijkheden, passend bij je outfit en de gelegenheid!
Steel de show op de dansvloer, kom chique voor de dag op een bruiloft en maak jouw outfit he-le-maal compleet met jouw schoudertas!