snelle-ochtend-kapsels
Haar admin  

Weinig tijd ’s ochtends? 5 snelle haarstijlen in haast

Snooze je ’s ochtends en kom je er vervolgens achter dat je nog maar weinig tijd hebt om je haar mooi in model te brengen? Dan is dit artikel voor jou! Hieronder lichten we namelijk vijf snelle ochtend kapsels uit. Of je nu makkelijke kapsels half lang haar zoekt, of simpele kapsels voor langer haar, met deze snelle haarstijlen kom je gegarandeerd goed voor de dag!

Staart (met een scrunchie!)

Een paardenstaart is een super makkelijke manier om je haar vast te zetten en de hele dag in model te houden. Toch ziet een staart er gewoontjes uit. Misschien vind je het zelfs wel saai! Gebruik daarom een scrunchie. Ze zijn verkrijgbaar bij verschillende blogs over beauty en in diverse kleuren en met verschillende patronen. Je kunt je scrunchie dus prima aanpassen aan je smaak en outfit. Daarnaast is een paardenstaart een van de makkelijke kapsels. Dubbel win!

Los en golvend

Bij simpele kapsels denk je waarschijnlijk ook gelijk aan los haar. Je haar mooi los dragen kan in een handomdraai met een van deze snelle ochtend kapsels. Douche je ’s avonds? Zorg ervoor dat je haar nog een beetje nat is voordat je naar bed gaat. Vlecht je haren in, hoe meer vlechten, hoe meer krullen je de volgende ochtend zult hebben. Haal de vlechtjes er ’s ochtends uit en voilà: je haar golft prachtig! Een beetje textuurspray in je haar en je haar zit de rest van de dag goed.

Grote vlecht

Met vlechten kun je makkelijke kapsels maken. Althans: als je al aardig goed kunt vlechten. Voor snelle haarstijlen zoals de grote vlecht breng je twee plukken haar naar de achterkant van je hoofd. Maak een vlecht en zet deze vast met een elastiek.

Warrige knot

De knot is een van de makkelijke kapsels half lang haar. Een warrige knot mag je zeker onder de snelle ochtend kapsels rekenen. Spray textuurspray in je haar en maak een lage knot. Door nog twee plukken aan weerszijden van je hoofd los te laten hangen, versterk je het nonchalante effect.

Gevlochten haarband

Voor makkelijke kapsels zoals de gevlochten haarband heb je niet veel nodig. Pak een pluk haar aan de zijkant van je hoofd. Maak een vlecht naar achteren en je hebt een mooie gevlochten haarband. Zet hem vast met een clipje of pin.