duurzame-make-up
Beauty admin  

De drie fijnste vegan en duurzame make-up producten

Vegan en duurzame beauty producten koop je tegenwoordig niet alleen bij The Bodyshop. Steeds meer cosmeticaproducenten springen in op de trend duurzame make-up voor vrouwen. Het is niet altijd duidelijk welke opties nu echt 100% vegan zijn. Daarom zetten wij de drie fijnste vegan en duurzame make-up producten voor je op een rijtje.

Pacifica – Ultra CC Cream

Pacifica is een 100% vegan make-up merk dat niet test op dieren. Het merk biedt een scala aan duurzame make-up voor vrouwen. De Ultra CC Cream die is uitgebracht in de kleuren warm/light en natural/medium vinden wij zeer fijn. Wij zijn fan van de light variant die verzorgt, verstopt de poriën niet en geeft een mooie glow. De crème is vochtinbrengend en beschermt met een SPF UVA en UVB filter op normale dagen voldoende tegen de zon. Het product is eerder subtiel dan zeer dekkend. De Ultra CC Cream is online verkrijgbaar en prijzen variëren tussen de € 20,- en 25,-. 

Beneco – Natural Fresh Bronzing Duo: Ibiza Nights

Beneco is een Duits cosmeticamerk dat vegan make-up mogelijkheden aanbiedt met uitzondering van het nagellak assortiment. De producten zijn dierproefvrij en het merk is erkend door de British Vegan Society. De Natural Fresh Bronzing Duo komt in twee uitvoeringen. Het product is verzorgend, verrijkt met macadamia olie en vitamine E. Het product is te gebruiken als brons en als blush. Doordat er in het doosje twee kleuren zitten is het veelzijdig in gebruik en ideaal voor een sunkissed look. Kosten tussen de € 5,- en € 7,-. 

Inika – Limited Edition Day to Night Eyeshadow Palette

Het Australische cosmeticamerk Inika is volledig vegan en dierproefvrij. Dit merk is tevens erkend door de British Vegan Society en biedt een breed assortiment aan vegan make-up mogelijkheden. De Limited Edition Day to Night Eyeshadow Palette met zacht roze paarse tinten en natuurlijke kleuren is bij ons op de redactie erg poulair. Het palet biedt ruime mogelijkheid om te variëren tussen een natuurlijke make up overdag en een spetterende avond look. Bij het product wordt een handige gidsje geleverd met make-up tips. Het product kost rond € 56,- en is online verkrijgbaar.