de trends op het gebied van tassen
Fashion admin  

Dit zijn de trends op het gebied van tassen voor 2022

Met het hectische leven dat we de afgelopen twee jaar in de pandemie hebben geleefd, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat 2022 een herhaling zal zijn van wat eraan voorafging. Hoewel we niet kunnen voorspellen wat de toekomst in petto heeft, kunnen we je wel garanderen dat er tal van spannende momenten zullen zijn vol onvergetelijke acties. Terwijl we op reset drukken, is een manier om het ​​nieuwe jaar in te gaan, te kijken naar de accessoires die belangrijk zijn bij een outfit. En als het om accessoires gaat, zijn handtassen onze zwakte. Van alledaagse schoudertassen tot oversized draagtassen, er is een stijl, kleur en silhouet die bij iedereen past.

Wij als redactie geloven dat een vrouw nooit te veel tassen kan hebben, of het nu een eenvoudige of een chique tas, ze zijn misschien wel de leukste accessoire die we bij ons kunnen dragen. Of het nu micro, mini, midi of oversized is, er zijn een aantal stijlen waar je in 2022 niet zonder kunt. Of je nu van vintage, designer of ergens daar tussenin houdt, er zijn een aantal trends die zo’n indruk hebben achtergelaten dat we ze met je moeten delen. Lees dan ook snel verder!

De oversized tote bag

De oversized totebag is de nieuwe statement-tas die perfect is voor verschillende looks en gelegenheden. Wat bij deze zogenaamde alleskunner opvalt, is dat deze vaak ingewikkeld is geweven, met een gestructureerd ontwerp waardoor deze tas verheft wordt tot iets meer dan alleen handig om boodschappen mee te doen in de stad. In combinatie met een strakke leren rok en bijpassend blazerjasje, is dit de ultieme combinatie wat betreft stijl voor 2022!

de trends op het gebied van tassen voor 2022

Een kleine schoudertas kan altijd en overal

Eenvoudig maar verfijnd, de kleine schoudertas heeft een modern ontwerp dat overal bij kan worden gedragen. Groot genoeg voor onze essentiële items en toch klein genoeg voor een compacte maar chique toevoeging, dit is een van onze favoriete tassen. Voor een prachtige klassieker ga je voor een neutraal gekleurde gestructureerde schoudertas die je zowel overdag als ’s avonds met plezier zult dragen.

Dit zijn de trends op het gebied van tassen voor 2022

De draagtas: een echte alleskunner

De draagtas heeft zijn sporen verdiend in 2021, dus het is niet meer dan terecht dat we hem met ons meedragen het nieuwe jaar in. Wij zijn dol op deze gecombineerde stijl met de gewatteerde trend. Of het nu gaat om leer op leer of een sportieve maar chique look, dit is de perfecte tas voor bijna elke modieuze gelegenheid.