populaire koekjes
Eten admin  

Populaire koekjes 

Heel veel mensen zijn gek op koekjes door de zoete smaak en de crunch. Krijg je vaak mensen op bezoek die koffie komen drinken? Dan is het natuurlijk leuk om wat lekkers in huis te hebben als traktatie. Mensen kiezen vaak voor een biscuitje of een stroopwafel, maar er zijn nog veel meer populaire koekjes. Wil je een keer iets anders serveren? Lees dan verder en doe inspiratie op! 

Brownie koekjes

Brownie koekjes zijn halfzachte koekjes met chocolade stukjes erin. Ze hebben de smaak van een brownie, maar de textuur van een koekje. De binnenkant is meestal een beetje zacht en de buitenkant is knapperig. Je kunt ze natuurlijk ook zelf bakken, als je jouw gasten wil verassen met iets speciaals. 

Oreo hazelnoot chocolade 

Een Oreo koekje is een enorm populair koekje dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Dit koekje bestaat uit twee donkere biscuits met een chocolade smaak. Tussen deze twee biscuits zit een witte vulling van cream cheese en melk. Deze koekjes zijn er met allerlei verschillende vullingen, zoals pindakaas, hazelnoot en verjaardagstaart. 

Macarons 

Als je echt uit wil pakken, kun je macarons serveren aan jouw gasten. Dit koekje is een mini taartje dat gemaakt is van amandelmeel en suiker. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten smaken, zoals chocola, framboos, aardbei, pistache en citroen. Als je van een uitdaging houdt, kun je ze ook zelf maken.

Bestel koekjes online 

Ben je benieuwd naar een van deze soorten koekjes? En wil je ze de volgende keer aan jouw gasten laten proeven? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Deze online snoepwinkel heeft een groot aanbod aan allerlei lekkere koekjes. Naast de originele Oreo koekjes hebben ze ook allemaal andere soorten smaken. Heb je vragen over een koekje of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren!