slippers op maat
Fashion Lifestyle admin  

Slippers op maat kunnen ook hip zijn

In de zomer draag je graag zo min mogelijk kleren op warme dagen. Ook worden schoenen vaak vervangen door slippers. Slippers zijn luchtig en schop je snel uit. Zeker als je naar het strand gaat zijn slippers de ideale schoenen om te dragen. Tegenwoordig zie je steeds meer verschillende soorten slippers en zijn ze voorzien van versiering of een leuke print. Hierdoor worden doen mensen ze ook vaak aan als ze even naar een winkel gaan. Hoewel slippers lekker lopen geven ze je niet de juiste ondersteuning aan de voeten. Zeker wanneer je hebt voetklachten hebt, zijn slippers vaak niet het meest handige schoeisel. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: slippers op maat. Het klinkt misschien wat saai, maar slippers op maat kunnen ook hip en trendy zijn.

Hoe werkt slippers op maat?

Slippers op maat zijn er voor iedereen die voetproblemen of -klachten heeft of voor iedereen die graag wat stevigere slippers aan zijn of haar voeten wil dragen. Het werkt heel eenvoudig. Een voetspecialist zorgt ervoor dat jouw 3-D aangemeten voetbed een-op-een verwerkt wordt in een slipper, sandaal of huisschoen. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt dan speciale slippers op maat gemaakt. Het voetbed van de sandaal of slipper wordt dan exact gevormd naar de vorm van je voet of steunzolen zodat je heerlijk en comfortabel kunt lopen. Er is een grote keuze uit verschillende soorten slippers. Door het grote aanbod aan verschillende kleuren, prints en patronen kun jij altijd wel slippers vinden waar jij er hip en trendy in uit ziet. Heb jij voetklachten? Dan wordt in veel gevallen podotherapie grotendeels vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Zo zijn slippers op maat ook nog eens voordelig aan te schaffen.

De voordelen van slippers op maat

Het dragen van slippers op maat heeft veel voordelen. Zo kan het zijn dat je mooie slippers of sandalen hebt gevonden maar dat je de steun van op maat gemaakte zolen mist. De mogelijkheid bestaat om de op maat gemaakte zolen toch te kunnen dragen in slippers, deze kunnen verwerkt worden in de slippers. Een ander voordeel is dat je de warme schoenen even in de kast kunt laten staan zonder het risico te lopen dat eventuele voetklachten terugkomen. Dit verklapt ook gelijk het allergrootste voordeel aan slippers op maat ten opzichte van normale slippers. Ze geven namelijk de beste ondersteuning aan jouw voeten. Elke voet is anders, elk mens loopt anders en dus heeft iedereen een andere behoefte aan ondersteuning. Gewone slippers bieden die niet tot nauwelijks. De meeste slippers zijn plat en geven geen ondersteuning. Slippers op maat zijn, zoals de naam al aangeeft, helemaal op maat gemaakt voor jouw voet. Afhankelijk van jouw houding, voetvorm en drukpunten wordt de slipper ontworpen. Dat loopt niet alleen goddelijk, ze zien er ook nog eens super trendy uit.