Winter-fashion-tips-2019
Fashion admin  

Trends voor de winter van 2019

In dit artikel wordt wat inspiratie gegeven voor vrouwenmode 2019. Wat zijn de kleuren die helemaal hot zijn? En welke modellen van kledingstukken mogen absoluut niet ontbreken in je kledingkast? Hieronder volgen de ultieme winter tips 2019!

Winter fashion tips 2019

Qua fashion 2019 kleuren zien we veel felle en vrolijke kleuren en tinten. Hierbij zijn felrood en donkerrood, een beetje middelblauw, olijfgroen, okergeel/mosterdgeel, herfstachtig oranje, lila, donker violet, citroengeel, oudroze, petrol groen, en donkerroze. Dit zijn aanwezige kleuren en deze kunnen prachtig gecombineerd worden met enkele basiskleuren zoals lichtgrijs, bruintinten (van bruin tot creme wit), en donkerblauw. De kleuren zijn onderling ook goed te combineren met elkaar. Het ligt natuurlijk aan je persoonlijke voorkeur welke combinaties je maakt. In de winter tips 2019 zie je dat de kleuren per groep samen gecombineerd worden, zoals oudroze met donkerroze en lila, of juist met elkaar gecombineerd worden zoals de roodtinten met de basiskleur blauw. Andere kleurencombinaties die populair zijn, zijn onverwachte kleurencombinaties zoals pasteltinten met diepdonkere kleuren. Nachtblauw met groen, of juist lila met knalgroen en donkerviolet. Warme kleuren zoals rood worden opgefrist met tinten paars en lila en oudroze tot perzikkleuren. Als je wat meer klassieke kleurencombinaties zoekt moet je denken aan bruin met okergeel en rood. Dit is ook mooi te combineren met blauw als rustige basiskleur. Herfstkleuren zoals zacht oranje, khaki, olijfgroen kunnen ook mooi gecombineerd worden. Fashion 2019 heeft dus een erg veelzijdig concept.

fashion tips 2019

Nog meer tips

De vrouwenmode 2019 laat verder qua stijl veel wijde kleding zien. Oversized jurken, broeken en rokken voeren de boventoon. Voor de bovenkleding zien we ook regelmatig pofmouwen en franjes terugkomen. Geometrische prints en dierenprints zijn ook een veel terugkomend patroon voor deze winter van 2019. Andere patronen die hot zijn in 2019 zijn de ruitjespatronen en de pied de poule. De stijl van de jaren ’80 mag ook niet ontbreken voor de winter fashion tips 2019. Zowel qua kleurencombinaties (bijvoorbeeld eclectisch oranje met roodtinten, als in de stijl zoals grote logo’s, opvallende kleuren en plissé rokken. Het oversized kleding concept past natuurlijk ook helemaal bij de jaren ’80 stijl.