powervrouw-beyonce
Beauty admin  

Who run the world? Beyoncé!

Beyoncé: ‘I am not bossy, I am the boss’

Beyoncé Knowles, wie kent haar niet? Eind jaren 1990 werd ze beroemd als hoofdzangeres van de meidengroep Destiny’s Child. Ze scoorde megahits met deze band, onder meer met de evergreen Say my name. Daarna maakte ze furore onder de artiestennaam Beyoncé. Aan zelfvertrouwen en bescheidenheid heeft Beyoncé geen gebrek. Zo sprak ze tijdens een campagne over vrouwelijk leiderschap over haarzelf ‘I am not bossy, I am the boss‘. Beyoncé, die nog maar 37 jaar jong is, heeft één grote missie: de allergrootste zangeres uit de geschiedenis worden. En met het Beyonce vermogen 2019 zit het wel goed, want ze verdient samen met haar partner Jay-Z bakken met geld. Maar daarover straks meer. Queen B, zoals een van de bijnamen van Beyoncé luidt, geeft niet vaak interviews. En dat is ook wel verklaarbaar. De zangeres is namelijk wel heel goed in het aanraken van de perfecte noten, maar als persoon is ze weinig spontaan en zeker geen overtuigend spreker. Maar dat hoeft ook niet natuurlijk, als je songs boekdelen spreken.

Het geschatte Beyonce vermogen 2019

Maar hoeveel heeft Beyoncé met haar partner Jay-Z nu bij elkaar gespaard? Feit is dat Beyoncé in interviews, als twintiger, wel eens aangegeven heeft dat ze op haar dertigste met pensioen wilde. En dat kon ze feitelijk doen toen rond haar dertigste (2012) had ze al 184 miljoen dollar bij elkaar gespaard. Gelukkig gaat Beyoncé door. Haar vermogen is hierna flink toegenomen. De getallen zijn, althans voor gewone mensen, duizelingwekkend te noemen. Het Beyonce vermogen 2019 wordt geschat op zo’n 167 miljoen dollar, dat is inclusief de inkomsten van Jay-Z. Dit betreft alleen de inkomsten over het kalenderjaar 2019. De daginkomsten van het muzikale duo komen daarmee, omgerekend naar euro’s, uit op meer dan 560.000 euro per dag. Het totale vermogen van de muzikale partners ligt vermoedelijk boven de één miljard dollar.

Oog voor details en perfectie

Als er één artiest is die oog heeft voor de details en ultieme perfectie, dan is het wel Beyoncé. Misschien is dat wel de verklaring van haar succesformule. Beyoncé orkestreert haar eigen shows van A tot Z. Ze kiest zelf als dansers en danseressen uit en richt het podium tot in de kleinste details in. De voorbereiding moet perfect zijn om een perfecte show te garanderen. En daarin slaagt de wellicht grootste zangeres aller tijden uitstekend in!