natuurlijke-haarverf
Beauty admin  

Hoe krijg ik een mooie gezonde glow huid

Het voorbereiden van de huid is essentieel om de make-up zo lang mogelijk te behouden en ervoor te zorgen dat deze mooi blijft. Daarnaast is het verwijderen van alle make-up aan het eind van de dag met de juiste producten essentieel om porie verstopping, die puistjes kan veroorzaken, te voorkomen. Om je te helpen een gezonde, stralende huid te bereiken, kunt je hieronder enkele tips bekijken die we voor je hebben opgesteld om jouw huid voor en na de make-up te verzorgen!

Maak jouw huid schoon voordat je make-up aanbrengt


Het voorbereiden van de huid voor de make-up is zeer belangrijk om een beter resultaat van het proces te garanderen, het gezond te houden en ook om de duurzame make-up te maken. Sommige stappen zijn essentieel voor het aanbrengen van de cosmetica, zoals het reinigen, tonifiëren, hydrateren en beschermen tegen de zon. Het starten van jouw schoonheidsverzorging met huidhygiëne is super belangrijk om onzuiverheden te elimineren en olie te verwijderen.

geschikte-foundation

Elk huidtype heeft specifieke verzorging nodig, dus kies een zeep die past bij de kenmerken en behoeften van jouw huid. Om de reiniging af te ronden kunt je nog steeds gebruik maken van een tonic dermocosmetic. De functie van de tonicum voor het gezicht is het in evenwicht brengen van de pH-waarde van de huid, deze te behandelen volgens jouw behoeften en het gekozen type product, zodat de huid voorbereid is op andere ingrepen, waaronder make-up.

Hydratatie en bescherming tegen de zon zijn fundamenteel


Een goed gehydrateerde huid voorkomt dat de make-up gebarsten wordt, dus het is belangrijk om een vochtinbrengende crème aan te brengen, bij voorkeur zonder oliën en dat veroorzaakt geen verstopping van de poriën.

Ook het dagelijks gebruik van zonnebrandcrème is essentieel, nog voor de make-up. Als je de voorkeur geeft aan een praktische en effectieve optie, gebruik dan toningfilters die jouw huid beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en een optimale dekking bieden. Bovendien helpt het aanbrengen van een geschikte foundation om de huid te egaliseren, de poriën te sluiten en de make-up langer te fixeren.

Corrigeer onvolkomenheden en bereik duurzame make-up


Het corrigeren van onvolkomenheden met een geschikte foundation verbetert bijvoorbeeld de textuur van de huid en vermindert de vettigheid, waardoor deze ook niet direct in contact komt met de make-up. Bovendien vermindert het zichtbaar vergrote poriën en onvolkomenheden, zodat je minder dekking nodig heeft met andere producten.

Schoonmaak en sanering


Aan het einde van de dag is het tijd om de make-up te verwijderen met een product dat ideaal is voor jouw huidtype. Voor het verwijderen van zwaardere, gepigmenteerde of waterdichte producten is de suggestie om tweefasige make-up remover te gebruiken. Gebruik daarna een geschikte zeep om de huid te ontsmetten en onzuiverheden te verwijderen, zodat de poriën niet verstopt raken. Eindig met een tonicum en een vochtinbrengende crème en houd jouw huid gezond.